tarieven

Uitgebreide shoot

Uitgebreide studio (kinder)fotoshoot of uitgebreid zakelijk portret

 

De shoot vindt plaats bij mij thuis in een (popup) studio.

De duur van de shoot is ongeveer 1-1,5 uur. Je bent in de gelegenheid om je om te kleden, je haren te veranderen, andere accessoires te gebruiken en we gebruiken verschillende achtergronden. 

 

Ik neem mijn tijd, je moet je op je gemak voelen en en ben pas tevreden als het vooraf bepaalde doel behaald is! 

De door mij geselecteerde foto's worden professioneel bewerkt tot het gewenste resultaat.

Binnen 2 weken ontvangt je minimaal 7 bewerkte digitale foto's (per persoon) in lage resolutie in een online fotogallery. De foto's zijn vrij te gebruiken en van perfecte kwaliteit, geschikt voor social media en kleinere afdrukken.

HR bestanden zijn beschikbaar tegen 25 euro per bestand. Deze geselecteerde bestanden zal ik tot in detail verder bewerken voor een perfect en gewenst resultaat.

Ook afdrukken kan ik in overleg realiseren.

Bij meerdere personen is deze uitgebreide shoot voor de eerste persoon 150 euro voor de volgenden 100 euro per persoon. Voor een groepsfoto erbij wordt 100 euro gerekend.

150 euro incl BTW

Compacte shoot

Voor het specifieke portret aan de muur of je profielfoto

De shoot vindt plaats bij mij thuis in mijn (popup) studio, we hebben van te voren afgesproken in welke stijl je gefotografeerd gaat worden. Je draagt de van te voren afgesproken kleding om het beste resultaat te behalen. 

De duur van de shoot duurt ongeveer 20 minuten. Ik neem mijn tijd, je moet je op je gemak voelen en ik ben pas tevreden als het vooraf bepaalde doel behaald is! 

De door mij geselecteerde foto's worden professioneel bewerkt tot het gewenste resultaat,

Binnen 2 weken ontvangt je minimaal 3 bewerkte digitale foto's per persoon in lage resolutie in een online fotogallery. De foto's zijn vrij te gebruiken en van perfecte kwaliteit, geschikt voor social media en kleinere afdrukken.

HR bestanden zijn beschikbaar tegen 25 euro per bestand. Deze geselecteerde bestanden zal ik tot in detail verder bewerken voor een perfect en gewenst resultaat.

Ook voor bedrijfsportretten kunt u voor een offerte contact met me opnemen, ik zal dan fotograferen op lokatie.

Ook afdrukken kan ik in overleg realiseren.

Bij meerdere personen is de shoot voor de eerste persoon 75 euro voor de volgenden 50 euro. Voor een groepsfoto erbij wordt 100 euro gerekend.

75 euro incl BTW

Groep of familie shoot

Voor familiefotografie of groepsfotografie

De shoot van ongeveer 60-90 minuten vindt bij jou thuis plaats of op een door jou gekozen lokatie. 

 

Ik neem mijn tijd en ben pas tevreden als het vooraf bepaalde doel behaald is! 

Ik zal de groep op een ontspannen manier in verschillende samenstellingen en individueel fotograferen.

De foto's worden professioneel bewerkt tot het gewenste resultaat,

Binnen 2 weken ontvang je minimaal 25 bewerkte digitale foto's in lage resolutie in een online fotogallery. De foto's zijn vrij te gebruiken en van perfecte kwaliteit, geschikt voor social media en kleinere afdrukken.

HR bestanden zijn beschikbaar tegen 25 euro per bestand. Deze geselecteerde bestanden zal ik tot in detail bewerken voor een perfect resultaat.

Buiten de regio het Gooi reken in 50 cent per kilometer voor reistijd/reiskosten.

325 euro incl BTW

by Pamela Mooij ©